Bronisław Surmiak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 1999 (gościnnie)
7.3 1997 Dyrektor Prickly (polski dubbing)
6.8 1991 Generał Mielecki, członek kierownictwa MSW (gościnnie)
7.7 1986 (gościnnie)
6.7 1975 Walewski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bronisław Surmiak filmy Bronisław Surmiak najlepsze filmy Bronisław Surmiak zdjęcia Bronisław Surmiak galeria Bronisław Surmiak biografia Bronisław Surmiak nominacje Bronisław Surmiak nagrody i wyróżnienia Bronisław Surmiak filmografia Bronisław Surmiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.