Brit Morgan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Debbie Pelt
0.0 2011 Debbie Pelt
0.0 2011 Debbie Pelt
4.0 2011 Debbie Pelt
8.2 2011 Lucy Jo Heisner (gościnnie)
8.3 2011 Lucy Jo Heisner (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Debbie Pelt
6.0 2008 Debbie Pelt
0.0 2007 Debbie Pelt
8.0 2007 Debbie Pelt
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Lindsay (gościnnie)
7.3 2004 Robin Graham (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Debbie Pelt

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brit Morgan filmy Brit Morgan najlepsze filmy Brit Morgan zdjęcia Brit Morgan galeria Brit Morgan biografia Brit Morgan nominacje Brit Morgan nagrody i wyróżnienia Brit Morgan filmografia Brit Morgan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.