Brigitte Bardot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1997 (gościnnie) (ona sama)
9.0 1987 (gościnnie) (ona sama)
6.1
Gdyby Don Juan był kobietą
Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
1973 Jeanne
6.6
Bulwar Rumu
Boulevard du Rhum
1971 Linda Larue
7.5
Nowicjuszki
Novices, Les
1970 Agnes
7.4
Czarująca idiotka
Ravissante idiote, Une
1964
7.0
Kobieta i pajac
Femme et le pantin, La
1959 Eva
7.0
Księżycowi jubilerzy
Bijoutiers du clair de lune, Les
1957 Ursula
7.1
Paryżanka
Parisienne, Une
1957 Brigitte Laurier
6.1
Helena Trojańska
Helen of Troy
1956 Andraste
7.1
I Bóg stworzył kobietę
Et Dieu... créa la femme
1956 Juliete Hardy
8.7 1956 Chouchou
8.0
Mój syn Neron
Mio figlio Nerone
1956 Poppea
8.0 1956 ona sama (1956) (gościnnie)
7.0
Doktor na morzu
Doctor at Sea
1955 Helene Colbert
8.0
Przyszłe gwiazdy
Futures vedettes
1955 Sophie
10.0 1955 Marceau
6.0
Syn kochanej Karoliny
Fils de Caroline chérie, Le
1955 Pilar
8.0 1954 Anna
8.0
Ich wielka miłość
Acte d'amour, Un
1953 Mimi
10.0 1953 Domino
8.0
Wioska w Normandii
Trou normand, Le
1952 Javotte Lemoine
10.0
Długie zęby
Dents longues, Les
1952 Marriage Witness
7.0
Manina, dziewczyna bez zasłon
Manina, la fille sans voile
1952 Manina

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brigitte Bardot filmy Brigitte Bardot najlepsze filmy Brigitte Bardot zdjęcia Brigitte Bardot galeria Brigitte Bardot biografia Brigitte Bardot nominacje Brigitte Bardot nagrody i wyróżnienia Brigitte Bardot filmografia Brigitte Bardot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.