Bridget Flanery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Becky Hilson (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Peggy (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Peggy (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Peggy (gościnnie)
7.6 1997 Peggy (gościnnie)
8.6 1997 Peggy (gościnnie)
6.4
Perła
Pearl
1996 Peggy (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Peggy (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Peggy (gościnnie)
7.6
Słodka dolina
Sweet Valley High
1994 Peggy (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Peggy (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Peggy (gościnnie)
8.6 1992 Peggy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bridget Flanery filmy Bridget Flanery najlepsze filmy Bridget Flanery zdjęcia Bridget Flanery galeria Bridget Flanery biografia Bridget Flanery nominacje Bridget Flanery nagrody i wyróżnienia Bridget Flanery filmografia Bridget Flanery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.