Bridget Brice
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Jackie Lewis (gościnnie)
6.2
Słaby punkt
Loophole
1981 Emily
0.0 1981 Pippa (1988)
7.9 1979 Sal Hawk (gościnnie)
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Ruth
0.0 1969 Susan Blain (gościnnie)
7.5
Oto jest głowa zdrajcy
Man for All Seasons, A
1966 Młoda kobieta(niewymieniony w czołówce)
10.0 1965 Barbara/Sarah Graham (1966, 1973) (gościnnie)
8.6 1962 Rosie (1968) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bridget Brice filmy Bridget Brice najlepsze filmy Bridget Brice zdjęcia Bridget Brice galeria Bridget Brice biografia Bridget Brice nominacje Bridget Brice nagrody i wyróżnienia Bridget Brice filmografia Bridget Brice aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.