Brice Armstrong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2005 Lord Ieyasu (ang. głos)
8.4 2002 Raizou Shiranagatani (ang) (głos)
7.8 2002 Inspektor / Robo Lokaj (ang.) (głos)
8.1 2001 Dziadek (ang. głos)
7.5 2001 Igari (ang. głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Bandyta 1 (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Właściciel hotelu / inne głosy (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Narrator (głos) (ang. wersja) (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Kapitan Ginyu (ang. głos)
5.0
Barney i przyjaciele
Barney & Friends
1992 Panna Etta Kette (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Lord Slug (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Narrator (ang.) (głos)
9.8 1978

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brice Armstrong filmy Brice Armstrong najlepsze filmy Brice Armstrong zdjęcia Brice Armstrong galeria Brice Armstrong biografia Brice Armstrong nominacje Brice Armstrong nagrody i wyróżnienia Brice Armstrong filmografia Brice Armstrong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.