Brian Van Holt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Wylie Ford (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Wylie Ford (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Kyle (gościnnie)
7.5
John z Cincinnati
John from Cincinnati
2007 Wylie Ford (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Wylie Ford (gościnnie)
7.1 2005 Wylie Ford (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Malone (gościnnie)
7.2
Szyfry wojny
Windtalkers
2002 Wylie Ford (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Wylie Ford (gościnnie)
0.0 1999 Wylie Ford (gościnnie)
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Wylie Ford (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Wylie Ford (gościnnie)
7.3 1990 Wylie Ford (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Van Holt filmy Brian Van Holt najlepsze filmy Brian Van Holt zdjęcia Brian Van Holt galeria Brian Van Holt biografia Brian Van Holt nominacje Brian Van Holt nagrody i wyróżnienia Brian Van Holt filmografia Brian Van Holt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.