Brian Thompson
Data urodzenia: 1959-08-28
Miejsce urodzenia: Ellensburg, Waszyngton, USA
Stan cywilny: żona Isabelle Mastoraki, 2 dzieci: syn Jordan i córka Daphne

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Łowca Obcych
8.0 2010 Łowca Obcych
6.7 2010 Łowca Obcych
4.0 2010 Łowca Obcych
7.7 2007 Pan Straszny (gościnnie)
7.8 2007 Cliff (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Łowca Obcych
5.8
Zakon
Order, The
2001 Łowca Obcych
7.3 2001 Łowca Obcych
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Łowca Obcych
4.7 1998 Łowca Obcych
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Łowca Obcych
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Łowca Obcych
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Łowca Obcych
8.1
Więzy krwi
Kindred: The Embraced
1996 Łowca Obcych
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Łowca Obcych
5.5 1993 Łowca Obcych
7.6 1993 Łowca Obcych
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Łowca Obcych
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Łowca Obcych
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Łowca Obcych
5.5 1991 Łowca Obcych
7.4
Trójka uciekinierów
Three Fugitives
1989 Łowca Obcych
7.6 1989 Łowca Obcych
5.7 1989 Łowca Obcych
7.0 1988 Łowca Obcych
8.7 1988 Łowca Obcych
6.0 1988 Łowca Obcych
7.7 1987 Łowca Obcych
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Łowca Obcych
7.1 1986 Łowca Obcych
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Łowca Obcych
10.0 1985 Łowca Obcych
7.5 1985 Łowca Obcych
7.4
Terminator
Terminator, The
1984 Łowca Obcych
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Łowca Obcych
6.8 1981 Łowca Obcych

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Thompson filmy Brian Thompson najlepsze filmy Brian Thompson zdjęcia Brian Thompson galeria Brian Thompson biografia Brian Thompson nominacje Brian Thompson nagrody i wyróżnienia Brian Thompson filmografia Brian Thompson aktor Brian Thompson reżyser Brian Thompson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.