Brian Tee
Data urodzenia: 1977-03-15
Miejsce urodzenia: Okinawa, Japonia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Akira Kimura (gościnnie)
7.0 2010 Andy (gościnnie)
6.3 2010 Andy (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Andy (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Ochroniarz (gościnnie)
7.9 2008 Andy (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ken Nakamura (gościnnie)
6.9 2005 Andy (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Andy (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie)
7.5 2002 James Lu (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Andy (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Andy (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Andy (gościnnie)
7.0 1995 Andy (gościnnie)
0.0

0 Andy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Tee filmy Brian Tee najlepsze filmy Brian Tee zdjęcia Brian Tee galeria Brian Tee biografia Brian Tee nominacje Brian Tee nagrody i wyróżnienia Brian Tee filmografia Brian Tee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.