Brian Stokes Mitchell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Leroy Berry (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Leroy Berry (gościnnie)
7.4
Książę Egiptu
Prince of Egypt, The
1998 Leroy Berry (gościnnie)
10.0 1995 Leroy Berry (gościnnie)
6.8 1993 Leroy Berry (gościnnie)
9.1 1992 Leroy Berry (gościnnie)
8.6 1991 Leroy Berry (gościnnie)
7.3 1990 Leroy Berry (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Leroy Berry (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Leroy Berry (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Leroy Berry (gościnnie)
8.0
Kalifornijskie rodzynki
California Raisins
1989 Leroy Berry (gościnnie)
7.7 1989 Leroy Berry (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Leroy Berry (gościnnie)
5.5 1987 Leroy Berry (gościnnie)
5.7
227
1985 Leroy Berry (gościnnie)
9.0 1984 Leroy Berry (gościnnie)
6.3 1983 Leroy Berry (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Leroy Berry (gościnnie)
6.2 1979 Leroy Berry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Stokes Mitchell filmy Brian Stokes Mitchell najlepsze filmy Brian Stokes Mitchell zdjęcia Brian Stokes Mitchell galeria Brian Stokes Mitchell biografia Brian Stokes Mitchell nominacje Brian Stokes Mitchell nagrody i wyróżnienia Brian Stokes Mitchell filmografia Brian Stokes Mitchell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.