Brian Smyj
Data urodzenia: żona Steph

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Kierowca taksówki (niewymieniony w czołówce)
6.5 2010 Agent Smyj (gościnnie)
8.1 2000 Agent Smyj (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Agent Smyj (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Agent Smyj (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Agent Smyj (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Agent Smyj (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Smyj filmy Brian Smyj najlepsze filmy Brian Smyj zdjęcia Brian Smyj galeria Brian Smyj biografia Brian Smyj nominacje Brian Smyj nagrody i wyróżnienia Brian Smyj filmografia Brian Smyj aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.