Brian R. Norris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2009 Goniec pocztowy / Todd (gościnnie)
4.7 2009 Goniec pocztowy / Todd (gościnnie)
7.7 2009 Chad Rodrick (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Marcus Braden (gościnnie)
7.0 2007 Goniec pocztowy / Todd (gościnnie)
8.0 2007 Goniec pocztowy / Todd (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Goniec pocztowy / Todd (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Goniec pocztowy / Todd (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian R. Norris filmy Brian R. Norris najlepsze filmy Brian R. Norris zdjęcia Brian R. Norris galeria Brian R. Norris biografia Brian R. Norris nominacje Brian R. Norris nagrody i wyróżnienia Brian R. Norris filmografia Brian R. Norris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.