Brian Palermo
Data urodzenia: Nowy Orlea

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
6.5
Moja wielka grecka wycieczka
My Life in Ruins
2009 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.0 2009 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.1 2008 Giles Scott (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Pracownik firmy wypożyczającej samochody (gościnnie)
4.1
Randka z o.o.
Lovespring International
2006 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.2 2005 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
8.0 2004 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
10.0 2004 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Agent nieruchomości (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
5.2 2002 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.9 2002 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
5.0 2001 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.3 2001 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
6.8
Agent XXL
Big Momma's House
2000 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
6.8 1998 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.0 1995 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
5.7 1989 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Palermo filmy Brian Palermo najlepsze filmy Brian Palermo zdjęcia Brian Palermo galeria Brian Palermo biografia Brian Palermo nominacje Brian Palermo nagrody i wyróżnienia Brian Palermo filmografia Brian Palermo aktor Brian Palermo scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.