Brian McGovern
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Brett Paxton (gościnnie)
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Zwykły człowiek (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Brett Paxton (gościnnie)
7.3 2002 Russell (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Brett Paxton (gościnnie)
7.6 2001 Dr Distefano (gościnnie)
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Brett Paxton (gościnnie)
6.8 1997 Brett Paxton (gościnnie)
7.0 1995 Brett Paxton (gościnnie)
7.6 1994 Brett Paxton (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Brett Paxton (gościnnie)
6.7 1992 Brett Paxton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian McGovern filmy Brian McGovern najlepsze filmy Brian McGovern zdjęcia Brian McGovern galeria Brian McGovern biografia Brian McGovern nominacje Brian McGovern nagrody i wyróżnienia Brian McGovern filmografia Brian McGovern aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.