Brian Markinson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jerry Panowski (gościnnie)
0.0 2011 Jerry Panowski (gościnnie)
8.1
Dochodzenie
The Killing
2011 Gil Sloane (gościnnie)
5.8 2010 Jerry Panowski (gościnnie)
7.5 2010 Jerry Panowski (gościnnie)
7.4
Nowe gliny
Rookie Blue
2010 Jerry Panowski (gościnnie)
6.8 2010 Jerry Panowski (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Jerry Panowski (gościnnie)
8.0
Podróżnik
Traveler
2007 Jerry Panowski (gościnnie)
6.6 2006 Jerry Panowski (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Jerry Panowski (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Jerry Panowski (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Jerry Panowski (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Jerry Panowski (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Jerry Panowski (gościnnie)
8.0
Anioły w Ameryce
Angels in America
2003 Martin Heller
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jerry Panowski (gościnnie)
6.5
W zasięgu strzału
Liberty Stands Still
2002 Jerry Panowski (gościnnie)
7.8 2002 Jerry Panowski (gościnnie)
8.0 2002 Jerry Panowski (gościnnie)
6.0 2002 Jerry Panowski (gościnnie)
7.3
Klątwa skorpiona
Curse of the Jade Scorpion, The
2001 Jerry Panowski (gościnnie)
7.7
Ściśle tajne
UC: Undercover
2001 Jerry Panowski (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Julius Kaplan (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Jerry Panowski (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Jerry Panowski (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Jerry Panowski (gościnnie)
7.0 1998 Jerry Panowski (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Jerry Panowski (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Jerry Panowski (gościnnie)
7.4
W mgnieniu oka
In the Blink of an Eye
1996 Jerry Panowski (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Jerry Panowski (gościnnie)
7.4 1995 Jerry Panowski (gościnnie)
7.6 1995 Jerry Panowski (gościnnie)
7.0
Wilk
Wolf
1994 Jerry Panowski (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Jerry Panowski (gościnnie)
7.6 1993 Jerry Panowski (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Jerry Panowski (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Tony Fiore / Gary Lambert (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Jerry Panowski (gościnnie)
7.5 1991 Jerry Panowski (gościnnie)
5.8 1988 Jerry Panowski (gościnnie)
7.2 1988 Jerry Panowski (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Jerry Panowski (gościnnie)
5.7 1986 Jerry Panowski (gościnnie)
7.7 1968 Jerry Panowski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Markinson filmy Brian Markinson najlepsze filmy Brian Markinson zdjęcia Brian Markinson galeria Brian Markinson biografia Brian Markinson nominacje Brian Markinson nagrody i wyróżnienia Brian Markinson filmografia Brian Markinson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.