Brian Libby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Szeryf McGee
5.8
Mgła
Mist, The
2007 Szeryf McGee
8.7
Zielona mila
Green Mile, The
1999 Szeryf McGee
6.4 1997 Szeryf McGee
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Szeryf McGee
8.2
Gorączka
Heat
1995 Szeryf McGee
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Szeryf McGee
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Szeryf McGee
5.5
Partner z zaświatów
Shades of LA
1990 Szeryf McGee
5.7 1986 Szeryf McGee
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Szeryf McGee
7.5 1985 Szeryf McGee
7.6 1984 Szeryf McGee
7.1 1984 Szeryf McGee
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Szeryf McGee
8.2 1981 Szeryf McGee
8.5 1979 Szeryf McGee
6.8 1974 Szeryf McGee
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Szeryf McGee

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Libby filmy Brian Libby najlepsze filmy Brian Libby zdjęcia Brian Libby galeria Brian Libby biografia Brian Libby nominacje Brian Libby nagrody i wyróżnienia Brian Libby filmografia Brian Libby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.