Brian Letscher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Richard Langford (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Pan Gazzaro (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Richard Langford (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Billy Mock (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Richard Langford (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Wściekły facet (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Amos (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Richard Langford (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Richard Langford (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Richard Langford (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Richard Langford (gościnnie)
7.6 1993 Richard Langford (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Letscher filmy Brian Letscher najlepsze filmy Brian Letscher zdjęcia Brian Letscher galeria Brian Letscher biografia Brian Letscher nominacje Brian Letscher nagrody i wyróżnienia Brian Letscher filmografia Brian Letscher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.