Brian Keith Russell
Data urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Tępiciel (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Tępiciel (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Tępiciel (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Tępiciel (gościnnie)
7.5 2002 Eugene Maddox (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Tępiciel (gościnnie)
7.5 1999 Tępiciel (gościnnie)
7.5
Psychopata
Copycat
1995 Tępiciel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Keith Russell filmy Brian Keith Russell najlepsze filmy Brian Keith Russell zdjęcia Brian Keith Russell galeria Brian Keith Russell biografia Brian Keith Russell nominacje Brian Keith Russell nagrody i wyróżnienia Brian Keith Russell filmografia Brian Keith Russell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.