Brian Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Mężczyzna (gościnnie)
5.8
O(d)porna na miłość
Romantically Challenged
2010 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 2009 Mężczyzna (gościnnie)
7.8 2009 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 2009 Titus Page (gościnnie)
10.0 2006 Mężczyzna (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ronald (gościnnie)
0.0 2005 Mężczyzna (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 2004 Mężczyzna (gościnnie)
7.9 2003 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 1985 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Jones filmy Brian Jones najlepsze filmy Brian Jones zdjęcia Brian Jones galeria Brian Jones biografia Brian Jones nominacje Brian Jones nagrody i wyróżnienia Brian Jones filmografia Brian Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.