Brian Henson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.5
Marzenia i koszmary (2006)
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
7.8
Ucieczka w kosmos i wojny Rozjemców (2004)
Farscape: The Peacekeeper Wars
7.3
Muppety na Wyspie Skarbów (1996)
Muppet Treasure Island
0.0
Opowieści Mamy Gęsi (1989)
Jim Henson Presents Mother Goose Stories

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Samson
0.0 2007 Samson
7.3
Muppety na Wyspie Skarbów
Muppet Treasure Island
1996 Samson
7.6 1991
7.9 1990 Pies (głos)
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 Rózne role (gościnnie) (niewymienion

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Henson filmy Brian Henson najlepsze filmy Brian Henson zdjęcia Brian Henson galeria Brian Henson biografia Brian Henson nominacje Brian Henson nagrody i wyróżnienia Brian Henson filmografia Brian Henson aktor Brian Henson reżyser Brian Henson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.