Brian Gross
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Matt (gościnnie)
0.0 2009 Matt (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Matt (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Matt (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Matt (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Kyle Montrose (gościnnie)
7.3 2004 Greg Hufheinz (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Matt (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Matt (gościnnie)
7.3 2002 Matt (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Matt (gościnnie)
9.5 1999 Matt (gościnnie)
8.0 1999 Matt (gościnnie)
0.0 1998 Matt (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Matt (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Matt (gościnnie)
10.0 1997 Matt (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Matt (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Matt (gościnnie)
7.0 1995 Matt (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Matt (gościnnie)
5.7 1989 Matt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Gross filmy Brian Gross najlepsze filmy Brian Gross zdjęcia Brian Gross galeria Brian Gross biografia Brian Gross nominacje Brian Gross nagrody i wyróżnienia Brian Gross filmografia Brian Gross aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.