Brian Gilbert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.4
Tom i Viv (1994)
Tom & Viv

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2011 Dziecko (gościnnie)
0.0 2011 Dziecko (gościnnie)
0.0 2005 Dziecko (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dziecko (gościnnie)
0.0 1974 Dziecko (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Gilbert filmy Brian Gilbert najlepsze filmy Brian Gilbert zdjęcia Brian Gilbert galeria Brian Gilbert biografia Brian Gilbert nominacje Brian Gilbert nagrody i wyróżnienia Brian Gilbert filmografia Brian Gilbert aktor Brian Gilbert reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.