Brian Donovan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Rock Lee (ang. głos)
7.5
Naruto Shippūden: Film
Gekijô-ban Naruto shippûden
2007 Rock Lee (ang. głos)
7.8 2002 Rock Lee (ang. głos)
6.0 2001 Rudy
7.2 2000 Daisuke "Davis" Motomiya (ang. głos)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Starszy dzieciak (gościnnie)
6.8 1993 Mitch
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Ralph (gościnnie)
7.3 1990 Rusty (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Skip (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Donovan filmy Brian Donovan najlepsze filmy Brian Donovan zdjęcia Brian Donovan galeria Brian Donovan biografia Brian Donovan nominacje Brian Donovan nagrody i wyróżnienia Brian Donovan filmografia Brian Donovan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.