Brian Dietzen
Data urodzenia: 1977-11-14
Miejsce urodzenia: Kolorado, USA

Biografia:
Pochodzący z Kolorado Brian Dietzen zadebiutował na dużym ekranie w roku 2003 w komedii romantycznej "Justin i Kelly". Ukończył aktorstwo na Uniwersytecie Colorado w Boulder. Ma na swoim koncie takie sztuki teatralne jak "Equus," "Same Time," "Next Year". Jednak popularność przyniosła mu rola Owena w "Jak zostać gwiazdą" a także późniejsza rola Palmera w "Agentach NCIS".
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Louis
5.4 2010 Cole (gościnnie)
5.3
Bez wyjścia
Nowhere to Hide
2009 Sheldon Wilkes
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jimmy Palmer (gościnnie)
7.6
Jak zostać gwiazdą
My Guide to Becoming a Rock Star
2002 Owen
7.3 2001 Goniec hotelowy (gościnnie)
7.6 2000 David Caplan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Dietzen filmy Brian Dietzen najlepsze filmy Brian Dietzen zdjęcia Brian Dietzen galeria Brian Dietzen biografia Brian Dietzen nominacje Brian Dietzen nagrody i wyróżnienia Brian Dietzen filmografia Brian Dietzen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.