Brian Croucher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Phil
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Tony Mills (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Harry Laws (gościnnie)
5.5 1992 Policjant z szarymi włosami
9.2
Dno
Bottom
1991 Ted (gościnnie)
5.0 1990 Eddie (gościnnie)
0.0 1989 Pierwszy terrorysta (gościnnie)
0.0 1989 Strażnik więzienny (gościnnie)
10.0 1987 Chief Supt. Barry Wyatt (1988)
8.0 1987 Właściciel pubu (gościnnie)
7.9 1986 Addey (gościnnie)
0.0 1985 Fox (gościnnie)
7.6 1984 Ray Hutchins (gościnnie)
0.0 1982 Pan Hunter
7.2 1982 Dave (1988) (gościnnie)
10.0 1981 Jak Mangan (gościnnie)
6.2 1980 George Evans (gościnnie)
10.0 1980 Harry Bladen (gościnnie)
9.0 1979 Porucznik
8.0 1979 Big John (gościnnie)
0.0 1978 Rooky (gościnnie)
8.7 1977 Georgie (gościnnie)
8.1 1976 Terry (gościnnie)
0.0 1973 Gordon
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1966 Colin Price (gościnnie)
8.8 1964 Johnny Keller
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Borg (gościnnie)
4.7 1955 Wheeler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Croucher filmy Brian Croucher najlepsze filmy Brian Croucher zdjęcia Brian Croucher galeria Brian Croucher biografia Brian Croucher nominacje Brian Croucher nagrody i wyróżnienia Brian Croucher filmografia Brian Croucher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.