Brian Anthony Wilson
Data urodzenia: 1960-02-22
Miejsce urodzenia: Filadelfia, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Greer M. Richardson (od 30.09.2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Warren Dupree (gościnnie)
0.0 2011 Warren Dupree (gościnnie)
7.4
Jestem Bogiem
Limitless
2011 Warren Dupree (gościnnie)
0.0 2011 Warren Dupree (gościnnie)
6.5
Inkarnacja
Shelter
2010 Warren Dupree (gościnnie)
7.9
Prawo zemsty
Law Abiding Citizen
2009 Warren Dupree (gościnnie)
4.0 2009 Warren Dupree (gościnnie)
0.0 2009 Warren Dupree (gościnnie)
0.0 2009 Warren Dupree (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Detektyw Vernon Holley (gościnnie)
7.3
Gniazdo os
Animal Factory
2000 Warren Dupree (gościnnie)
8.6 2000 Warren Dupree (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Warren Dupree (gościnnie)
6.6 1997 Warren Dupree (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brian Anthony Wilson filmy Brian Anthony Wilson najlepsze filmy Brian Anthony Wilson zdjęcia Brian Anthony Wilson galeria Brian Anthony Wilson biografia Brian Anthony Wilson nominacje Brian Anthony Wilson nagrody i wyróżnienia Brian Anthony Wilson filmografia Brian Anthony Wilson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.