Brett Climo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dave(gościnnie)
7.5
Księżniczka z Krainy Słoni
Elephant Princess, The
2008 Omar
9.0 2007 Victor Carling (gościnnie)
0.0 2000 Ray Sandler
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Bryan Taylor (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Kim Kouros (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Terry Spino (gościnnie)
6.0 1995 Shane Ritchie
3.6 1994 Robbie Doyle
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Colin McGregor
0.0
Ambasada
Embassy
1990 Joshua (gościnnie)
10.0 1989 Danny Tanner (gościnnie)
7.7
Wietnam
Vietnam
1987 Ritchie
7.2
Latający doktorzy
Flying Doctors, The
1986 Dr David Ratcliffe (1989-90)
8.0 1982 Peter Healy
8.0 1981 Michael Langley

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brett Climo filmy Brett Climo najlepsze filmy Brett Climo zdjęcia Brett Climo galeria Brett Climo biografia Brett Climo nominacje Brett Climo nagrody i wyróżnienia Brett Climo filmografia Brett Climo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.