Brent Jennings
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Charles (gościnnie)
8.2 2011 Dyrektor Monroe (gościnnie)
8.3 2011 Dyrektor Monroe (gościnnie)
5.5 2010 Charles (gościnnie)
7.3 2009 (gościnnie)
8.0 2008 Charles (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Charles (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Charles (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Charles (gościnnie)
7.5 2005 Charles (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Charles (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Charles (gościnnie)
7.0 2000 Charles (gościnnie)
7.6
Życie
Life
1999 Charles (gościnnie)
10.0 1997 Charles (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Charles (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Charles (gościnnie)
8.1 1996 Charles (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Charles (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Charles (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Charles (gościnnie)
7.6 1993 Charles (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Charles (gościnnie)
0.0
Przeciwnicy
Antagonists, The
1991 Charles (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Charles (gościnnie)
7.5 1991 Charles (gościnnie)
6.8
Następne 48 godzin
Another 48 Hrs.
1990 Charles (gościnnie)
7.8 1989 Charles (gościnnie)
6.5 1988 Charles (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Charles (gościnnie)
6.0 1988 Charles (gościnnie)
8.0 1987 Charles (gościnnie)
7.4
Świadek
Witness
1985 Charles (gościnnie)
6.1
Miasto strachu
Fear City
1984 Charles (gościnnie)
7.6 1984 Charles (gościnnie)
7.6 1980 Charles (gościnnie)
0.0

0 Charles (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brent Jennings filmy Brent Jennings najlepsze filmy Brent Jennings zdjęcia Brent Jennings galeria Brent Jennings biografia Brent Jennings nominacje Brent Jennings nagrody i wyróżnienia Brent Jennings filmografia Brent Jennings aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.