Brendan Connor
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sportscaster (gościnnie)
5.7 2009 Sportscaster (gościnnie)
7.5 2002 Sportscaster (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Sportscaster (gościnnie)
8.3 2000 Sportscaster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brendan Connor filmy Brendan Connor najlepsze filmy Brendan Connor zdjęcia Brendan Connor galeria Brendan Connor biografia Brendan Connor nominacje Brendan Connor nagrody i wyróżnienia Brendan Connor filmografia Brendan Connor aktor Brendan Connor reżyser Brendan Connor scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.