Brenda McDonald
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2009 Rose Thompson (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Rose Thompson (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Rose Thompson (gościnnie)
7.6
Szpital "Królestwo"
Kingdom Hospital
2004 Rose Thompson (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Rose Thompson (gościnnie)
8.0 2003 Rose Thompson (gościnnie)
7.0 2001 Rose Thompson (gościnnie)
6.5
Odpływając w dal
Floating Away
1998 Rose Thompson (gościnnie)
7.7 1997 Rose Thompson (gościnnie)
6.8 1996 Rose Thompson (gościnnie)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 Rose Thompson (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Rose Thompson (gościnnie)
8.2 1993 Rose Thompson (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Ciocia Janet / Pani Loach (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brenda McDonald filmy Brenda McDonald najlepsze filmy Brenda McDonald zdjęcia Brenda McDonald galeria Brenda McDonald biografia Brenda McDonald nominacje Brenda McDonald nagrody i wyróżnienia Brenda McDonald filmografia Brenda McDonald aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.