Brenda Cowling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Jean (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Betty Harris (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Margaret Archer (gościnnie)
6.0 1997 Martha (gościnnie)
10.0 1995 Sarah (gościnnie)
5.0 1990 Zakonnica (gościnnie)
7.9
Pan wzywał, Milordzie?
You Rang, M'lord?
1988 Blanche Lipton
7.9 1987 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Edith Brown (gościnnie)
8.6
Sekretny dziennik Adriana Mole'a lat 13 i 3/4
Secret Diary of Adrian Mole Aged 13 3/4, The
1985 Matron
7.6 1984 Właściciel mieszkania (gościnnie)
8.0 1982 Panna Draper (odcinek 1)
0.0 1980 Pani Briscoll
6.2 1980 Pielęgniarka Davies (gościnnie)
8.7 1980 Zapowiadająca na stacji (głos) / Lady Camper / Nora (gościnnie)
0.0 1979 (gościnnie)
0.0 1979 Właścicielka ziemska
7.0 1979 Jane
6.6
Wielka gonitwa
International Velvet
1978 Alice
0.0 1978 Jenny (gościnnie)
0.0 1977 Pani Van Der Berg(gościnnie)
0.0 1976 Elsie Richards(gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Siostra (1975) (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
8.2
Saga rodu Palliserów
Pallisers, The
1974 Pani Bunce
8.0 1974 Lady z WVS (gościnnie)
0.0 1972 Siostra (gościnnie)
0.0 1971 Klientka w supermarkecie (gościnnie)
7.0 1971 Lady Caroline Beck (gościnnie)
0.0 1971 Ellen
7.9
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
1967 Pani Perren
8.6 1962 Pani Evans (1962) / Pani Penrose (1969) / Pani Mulligan (1974) (gości
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Masseuse (1963) (gościnnie)
7.6 1955 Pani Fairley
4.7 1955 Doris Gray (gościnnie)
7.6
Trema
Stage Fright
1950 Pulchna dziewczyna z Royal Academy of Dramatic Art(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brenda Cowling filmy Brenda Cowling najlepsze filmy Brenda Cowling zdjęcia Brenda Cowling galeria Brenda Cowling biografia Brenda Cowling nominacje Brenda Cowling nagrody i wyróżnienia Brenda Cowling filmografia Brenda Cowling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.