Branka Katić
Data urodzenia: 1970-01-20
Miejsce urodzenia: Belgrad, Jugosławia (obecnie Serbia)
Stan cywilny: mąż Julian Farino (od 31.08.2000), 2 dzieci: Louis (ur. 2003) i Joe

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Nika Marx (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Nika Marx (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Nika Marx (gościnnie)
6.8 2003 Nika Marx (gościnnie)
8.0 2000 Nika Marx (gościnnie)
8.1
Czarny kot, biały kot
Crna mačka, beli mačor
1998 Nika Marx (gościnnie)
0.0 1998 Nika Marx (gościnnie)
0.0 1994 Nika Marx (gościnnie)
10.0 1992 Nika Marx (gościnnie)
0.0 1987 Nika Marx (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Branka Katić filmy Branka Katić najlepsze filmy Branka Katić zdjęcia Branka Katić galeria Branka Katić biografia Branka Katić nominacje Branka Katić nagrody i wyróżnienia Branka Katić filmografia Branka Katić aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.