Bradford Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Młody adwokat
8.1 2001 Dziadek Kazumy / Matka Motoko / Evilman (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Różne głosy (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Oolong (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Oolong (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Oolong (głos) (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Oolong (ang.) (głos)
8.7 1955 Doktor Jim Harris / Steve Morris / Carl (gościnnie)
7.8 1955 Ed Wakefield (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 Porucznik Craig (gościnnie)
6.5 1952 Mac Gordon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bradford Jackson filmy Bradford Jackson najlepsze filmy Bradford Jackson zdjęcia Bradford Jackson galeria Bradford Jackson biografia Bradford Jackson nominacje Bradford Jackson nagrody i wyróżnienia Bradford Jackson filmografia Bradford Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.