Brad William Henke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Hap Lasser (gościnnie)
0.0 2011 Bram (gościnnie)
0.0 2011 Bram (gościnnie)
8.2 2011 Hal Hollander (gościnnie)
7.7 2011 Bram (gościnnie)
8.3 2011 Hal Hollander (gościnnie)
7.6 2010 Bram (gościnnie)
7.5 2010 Bram (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Bram (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Bram (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Bram (gościnnie)
7.6 2007 Bram (gościnnie)
8.3 2006 Tony Tucci (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Bram (gościnnie)
6.1
Zodiak
Zodiac, The
2005 Bram (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Bram (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Bram (gościnnie)
7.3 2002 Arnold Hollings (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Bram (gościnnie)
8.8 2001 Bram (gościnnie)
7.5 2000 Bram (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Bram (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 George Bartell (2003) (gościnnie)
7.4
Trzynaste piętro
Thirteenth Floor, The
1999 Bram (gościnnie)
8.4 1999 Bram (gościnnie)
7.0 1999 Bram (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Bram (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Bram (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Bram (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Bram (gościnnie)
7.3
Fan
Fan, The
1996 Bram (gościnnie)
7.0 1996 Bram (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Bram (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Bram (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brad William Henke filmy Brad William Henke najlepsze filmy Brad William Henke zdjęcia Brad William Henke galeria Brad William Henke biografia Brad William Henke nominacje Brad William Henke nagrody i wyróżnienia Brad William Henke filmografia Brad William Henke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.