Brad Swaile
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2010 Light Yagami (ang. głos)
8.1 2006 Light Yagami (ang. głos)
8.2 2006 Light Yagami (ang. głos)
7.7 2006 Light Yagami (ang. głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Light Yagami (ang. głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Light Yagami (ang. głos)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Light Yagami (ang. głos)
8.4 2004 Light Yagami (ang. głos)
5.5 2004 Light Yagami (ang. głos)
8.7 2002 Light Yagami (ang. głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Light Yagami (ang. głos)
8.1 2002 Light Yagami (ang. głos)
8.0 2002 Light Yagami (ang. głos)
7.6
Arjuna: Córka Ziemi
Chikyû shôjo Arjuna
2001 Light Yagami (ang. głos)
8.6 2001 Light Yagami (ang. głos)
7.0 2001 Light Yagami (ang. głos)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Light Yagami (ang. głos)
6.9 2000 Light Yagami (ang. głos)
7.9 1999 Light Yagami (ang. głos)
4.0 1999 Light Yagami (ang. głos)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Light Yagami (ang. głos)
7.9 1997 Light Yagami (ang. głos)
7.9 1996 Light Yagami (ang. głos)
8.0 1996 Light Yagami (ang. głos)
0.0 1995 Light Yagami (ang. głos)
8.4 1995 Light Yagami (ang. głos)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Light Yagami (ang. głos)
6.6 1994 Light Yagami (ang. głos)
5.1 1993 Light Yagami (ang. głos)
8.1 1993 Light Yagami (ang. głos)
3.9
Znak smoka
Double Dragon
1993 Light Yagami (ang. głos)
7.7 1992 Light Yagami (ang. głos)
7.9 1992 Light Yagami (ang. głos)
7.8 1992 Light Yagami (ang. głos)
6.6
Kimba - biały lew
Shinsaku jungle taitei
1989 Light Yagami (ang. głos)
8.0 1989 Light Yagami (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brad Swaile filmy Brad Swaile najlepsze filmy Brad Swaile zdjęcia Brad Swaile galeria Brad Swaile biografia Brad Swaile nominacje Brad Swaile nagrody i wyróżnienia Brad Swaile filmografia Brad Swaile aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.