Brad Garrett
Data urodzenia: 1960-04-14
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Jill Diven (18.05.1999 - 02.11.2007, rozwód), 2 dzieci: syn Maxwell Bradley (ur. 14.10.1998) i córka Hope (ur. 2000)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jim Spellman (gościnnie)
7.4
Ratatuj
Ratatouille
2007 Jim Spellman (gościnnie)
7.0 2006 Jim Spellman (gościnnie)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Bloat (głos)
7.5 2002 Jim Spellman (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Jim Spellman (gościnnie)
7.7
Pokerowa zagrywka
Suicide Kings
1997 Jim Spellman (gościnnie)
10.0 1997 Jim Spellman (gościnnie)
7.2
Potężne Kaczory
Mighty Ducks
1996 Jim Spellman (gościnnie)
9.2 1996 Jim Spellman (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Jim Spellman (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Jim Spellman (gościnnie)
7.2
Motomyszy z Marsa
Biker Mice From Mars
1993 Jim Spellman (gościnnie)
6.9
Dwa głupie psy
2 Stupid Dogs
1993 Jim Spellman (gościnnie)
7.2
Szmergiel
Bonkers
1993 Jim Spellman (gościnnie)
3.2 1993 Jim Spellman (gościnnie)
10.0 1993 Jim Spellman (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Jim Spellman (gościnnie)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Jim Spellman (gościnnie)
7.9
Szkarłatny pilot
Kurenai no buta
1992 Jim Spellman (gościnnie)
7.3
Gdzie jest Wally?
Where's Waldo?
1991 Jim Spellman (gościnnie)
7.4 1990 Jim Spellman (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Jim Spellman (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Jim Spellman (gościnnie)
7.2 1988 Jim Spellman (gościnnie)
7.0
Zapasy z Hulkiem Hoganem
Rock 'n' Wrestling
1985 Jim Spellman (gościnnie)
7.8
Transformery
Transformers
1984 Jim Spellman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brad Garrett filmy Brad Garrett najlepsze filmy Brad Garrett zdjęcia Brad Garrett galeria Brad Garrett biografia Brad Garrett nominacje Brad Garrett nagrody i wyróżnienia Brad Garrett filmografia Brad Garrett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.