Boy Olmi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Federico Zabaleta
3.0 2004 Juan Manuel Iraola
5.5 2002 Sergio Bustamante
5.0 2002 Pan Sarasola
0.0 2000 Roberto Paz
0.0 1997 Rodrigo
0.0 1996 Enrique 'Quique' Di Steffano
7.7
Anna
Dulce Ana
1995 Javier Iturbe-Montalbán
0.0 1994 Reynaldo
0.0 1993 Enrique
7.4
Celeste 2
Celeste, siempre Celeste
1993 Lito
7.6
Od Apeninów do Andów
Dagli Appennini alle Ande
1990
0.0 1988 Ángel Mistral
0.0 1984

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Boy Olmi filmy Boy Olmi najlepsze filmy Boy Olmi zdjęcia Boy Olmi galeria Boy Olmi biografia Boy Olmi nominacje Boy Olmi nagrody i wyróżnienia Boy Olmi filmografia Boy Olmi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.