Bonita Friedericy
Data urodzenia: 1961-07-30
Miejsce urodzenia: mąż John Billingsley

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2010 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
0.0 2010 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.8 2007 Generał Diane Beckman
7.7
Kości
Bones
2005 Sharon Eller (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.8 2004 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.5 2002 Gospodyni domowa - Juror (gościnnie)
10.0 2002 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6 2001 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.3 2001 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6 2001 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6 2000 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
9.5 1999 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6 1999 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
6.9 1998 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pani Ludford (2006) (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pani Ludford (2006) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bonita Friedericy filmy Bonita Friedericy najlepsze filmy Bonita Friedericy zdjęcia Bonita Friedericy galeria Bonita Friedericy biografia Bonita Friedericy nominacje Bonita Friedericy nagrody i wyróżnienia Bonita Friedericy filmografia Bonita Friedericy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.