Bohdana Majda
Data urodzenia: 1924-05-03
Miejsce urodzenia: 1995-11-24
Stan cywilny: Tomaszów (obecnie Tomaszów Mazowiecki), Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1988 Willmanowa, sąsiadka Radischa
7.8 1988 Rosińska, matka Stacha i Kaźka
6.3 1987 Siostra Felicja
7.0 1987 Sklepikarka Jeżewska
6.7 1986 Matka Cecylii i Olimpii
7.1 1984 Matka
6.6 1984 Rygielowa
6.9 1983 Ciotka Krzyżtoporskiego
8.3 1983 Gość na weselu
6.2 1981 Ławniczka
6.5 1981 Kwiatkowska, matka Marka
7.5 1978 Pielęgniarka Wanda Korycka
8.1 1976 Babcia Czarka / Dentystka
6.7 1975 Matka Maryni
7.3 1975 Glosgluckowa
7.7 1974 Grosgluckowa
7.4 1974 Owsińska, matka Basi
6.4 1972 Aktorka
7.5 1969 Członkini komitetu powitalnego
6.9 1967 Danuta, żona nauczyciela Wiktora
7.5 1966 Kelnerka(niewymieniony w czołówce)
5.6 1966 Żona Tadeusza
7.2 1965 Pudelska
5.0 1964 Sąsiadka
6.0 1963 Kobieta z psem
5.7 1962 Żona posła
6.8 1962 Kobieta na seansie u Wiktorii
7.3 1961 Kelnerka w "Astorii"
4.7 1961 Krawcowa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bohdana Majda filmy Bohdana Majda najlepsze filmy Bohdana Majda zdjęcia Bohdana Majda galeria Bohdana Majda biografia Bohdana Majda nominacje Bohdana Majda nagrody i wyróżnienia Bohdana Majda filmografia Bohdana Majda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.