Bohdan Ejmont
Data urodzenia: 1928-01-18
Miejsce urodzenia: 2010-02-28
Stan cywilny: Dołhinów, Polska (obecnie Białoruś)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.2 2000 Ojciec Marii
5.3 1999 Ojciec Marii
6.7 1995 Ojciec Marii
6.5 1991 Ojciec Marii
6.4 1991 Ojciec Marii
6.5 1989 Ojciec Marii
7.2 1988 Ojciec Marii
8.2 1987 Ojciec Marii
5.6 1986 Ojciec Marii
6.0 1985 Ojciec Marii
8.3 1983 Dyrektor, szef Kotka
6.2 1982 Ojciec Marii
8.2 1981 Ojciec Marii
6.3 1980 Ojciec Marii
7.8
Dom
1980 Ojciec Marii
7.4 1977 Ojciec Marii
7.6 1977 Ojciec Marii
6.3 1975 Ojciec Marii
6.7 1975 Ojciec Marii
6.2 1974 Ojciec Marii
7.1 1974 Ojciec Marii
7.4 1974 Ojciec Marii
6.5 1971 Ojciec Marii
7.4 1969 Ojciec Marii
7.8 1967 Ojciec Marii
7.4 1965 Ojciec Marii
7.0 1965 Ojciec Marii
6.5 1964 Ojciec Marii
5.7 1963 Ojciec Marii
6.9 1956 Ojciec Marii
6.4 1955 Ojciec Marii
6.6 1955 Ojciec Marii
5.0 1954 Ojciec Marii
4.3 1953 Ojciec Marii

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bohdan Ejmont filmy Bohdan Ejmont najlepsze filmy Bohdan Ejmont zdjęcia Bohdan Ejmont galeria Bohdan Ejmont biografia Bohdan Ejmont nominacje Bohdan Ejmont nagrody i wyróżnienia Bohdan Ejmont filmografia Bohdan Ejmont aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.