Bogusław Stokowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1993 Policjant (gościnnie)
7.2 1988 Przodownik policji
6.9 1986
7.3 1985 Grający na harmonijce
7.6 1977 Sędzia Tertil
6.9 1969 Chłop

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogusław Stokowski filmy Bogusław Stokowski najlepsze filmy Bogusław Stokowski zdjęcia Bogusław Stokowski galeria Bogusław Stokowski biografia Bogusław Stokowski nominacje Bogusław Stokowski nagrody i wyróżnienia Bogusław Stokowski filmografia Bogusław Stokowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.