Bogusław Sobczuk
Data urodzenia: 1947-07-25
Miejsce urodzenia: Złocieniec, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 1996 Dziennikarz
7.0 1996 Minister Spraw Wewnętrznych (gościnnie)
7.5 1995 Minister Spraw Wewnętrznych
6.7 1988 Generał
7.1 1986 Adwokat
7.7 1986 Przewodnik
7.1 1986 Reporter
7.4 1981 Lektor(niewymieniony w czołówce)
7.6 1979 Dyrektor Kos
7.6 1979 Dyrektor Kos
7.3 1979 Stanisław Frankowski, syn Katarzyny i Władysława (gościnnie)
7.9 1978 Uczestnik programu telewizyjnego "Trzech na jednego"
8.0 1977 Dyrektor Wydziału Kultury
6.8 1977 Sylwin, następca Marszała w ministerstwie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogusław Sobczuk filmy Bogusław Sobczuk najlepsze filmy Bogusław Sobczuk zdjęcia Bogusław Sobczuk galeria Bogusław Sobczuk biografia Bogusław Sobczuk nominacje Bogusław Sobczuk nagrody i wyróżnienia Bogusław Sobczuk filmografia Bogusław Sobczuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.