Bogusław Sar
Data urodzenia: 1950-08-19
Miejsce urodzenia: Pielgrzymka, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2005 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
6.6 2003 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
5.3 2002 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
5.8 2002 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
4.7 2001 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
3.6 2001 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
5.6 2000 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
6.7 1993 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
5.3 1989 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.3 1989 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.8 1989 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
6.5 1988 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.8 1988 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.6 1987 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
5.4 1986 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.7 1986 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
5.2 1986 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
6.4 1984 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
6.2 1984 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.9 1982 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
7.6 1979 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
5.7 1978 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
6.8 1977 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)
6.2 1974 Brodzki, ojciec "trzepakówny" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogusław Sar filmy Bogusław Sar najlepsze filmy Bogusław Sar zdjęcia Bogusław Sar galeria Bogusław Sar biografia Bogusław Sar nominacje Bogusław Sar nagrody i wyróżnienia Bogusław Sar filmografia Bogusław Sar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.