Bogusław Augustyn
Data urodzenia: 1953-12-18
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1989
6.5 1988
7.6 1987
7.7 1986 Henio, robotnik we włazie kanalizacyjnym
6.6 1985 Znajomy Ewy
6.6 1984 Szef Hitlerjugend
6.2 1984 Pracownik warsztatu (gościnnie)
5.9 1983 Jaguar
7.6 1982
6.3 1980 Bogdan
7.8
Dom
1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogusław Augustyn filmy Bogusław Augustyn najlepsze filmy Bogusław Augustyn zdjęcia Bogusław Augustyn galeria Bogusław Augustyn biografia Bogusław Augustyn nominacje Bogusław Augustyn nagrody i wyróżnienia Bogusław Augustyn filmografia Bogusław Augustyn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.