Bogumił Antczak
Data urodzenia: 1938-05-07
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1991 Kapitan MO
7.7 1989 Biskup
7.6 1988 Michel, prezes Związku Przemysłowców Francuskich, przyjaciel Catherine
6.7 1987 Piesio, aktor w zespole Cabińskiego
6.6 1983
6.5 1980 Minister
6.8 1979 Niemiec
7.3 1979 Sekretarz Bismarcka
7.3 1979 Szabrownik
5.7 1978 (gościnnie)
5.3 1977 Urzędnik w magistracie
5.2 1977 Członek redakcji(niewymieniony w czołówce)
6.3 1977 Rycerz polski
5.9 1975
7.4 1969
7.8 1967 Wartownik(niewymieniony w czołówce)
6.7 1966 Mężczyzna w knajpie w rodzinnej miejscowości Tolka(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogumił Antczak filmy Bogumił Antczak najlepsze filmy Bogumił Antczak zdjęcia Bogumił Antczak galeria Bogumił Antczak biografia Bogumił Antczak nominacje Bogumił Antczak nagrody i wyróżnienia Bogumił Antczak filmografia Bogumił Antczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.