Bogdan Śmigielski
Data urodzenia: 1929-09-19
Miejsce urodzenia: Lublin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2002 Poseł (gościnnie)
7.0 1998 Sierżant Wiśniewski (gościnnie)
7.6 1997
6.8
Dwa światy
Spellbinder
1995 Farmer (gościnnie)
6.6 1991
6.4 1991 (gościnnie)
7.8 1989 (gościnnie)
6.5 1988
6.7 1986 Lokaj Marcin
6.7 1986 Lokaj Marcin (gościnnie)
8.3 1983 Kolega Anioła (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
7.6 1979 (gościnnie)
7.6 1977 Doktor Hofmokl
6.8 1977 (gościnnie)
6.7 1975

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogdan Śmigielski filmy Bogdan Śmigielski najlepsze filmy Bogdan Śmigielski zdjęcia Bogdan Śmigielski galeria Bogdan Śmigielski biografia Bogdan Śmigielski nominacje Bogdan Śmigielski nagrody i wyróżnienia Bogdan Śmigielski filmografia Bogdan Śmigielski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.