Bogdan Łysakowski
Data urodzenia: 1932-01-10
Miejsce urodzenia: 1993-11-26

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1985 Żołnierz krzyżacki w Malborku (gościnnie)
6.9 1983 Pułkownik w sztabie głównym we wrześniu 1939
8.3 1983 Dyspozytor w pracy Kotka (gościnnie)
6.2 1982 Gestapowiec
0.0 1980 (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Wysłannik Komitetu Dzielnicowego PPR u Jasińskiego / Tajniak na budowie metra
6.8 1979 Niemiec(niewymieniony w czołówce)
7.3 1979 Wierzyciel Chłapowskiego
7.6 1979 (gościnnie)
5.7 1978 Członek organizacji "W"(gościnnie)
7.8 1978 Żandarm SS(niewymieniony w czołówce)
7.8 1978 Żandarm SS(niewymieniony w czołówce)
6.8 1978 (gościnnie)
6.8 1977 Pacjent Czarnobila (gościnnie)
6.5 1976 Oficer
6.2 1976 Urzędnik oglądający telewizję razem z ministrem Zawodnym
7.8 1976 Sierżant, szef izby chorych (niewymieniony w czołówce)
7.6 1976 Oficer (gościnnie)
5.5 1975 Asystent dyrektora Kalinowicza(niewymieniony w czołówce)
6.6 1974 Woj Mieszka
7.4 1974 Uczestnik odprawy w dyrekcji zjednoczenia (nie występuje w czołówce)
7.4 1973 Członek oddziału "Hubala"
4.4 1972
7.1 1970 (gościnnie)
7.4 1969 Uczestnik bankietu
7.7 1969 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogdan Łysakowski filmy Bogdan Łysakowski najlepsze filmy Bogdan Łysakowski zdjęcia Bogdan Łysakowski galeria Bogdan Łysakowski biografia Bogdan Łysakowski nominacje Bogdan Łysakowski nagrody i wyróżnienia Bogdan Łysakowski filmografia Bogdan Łysakowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.