Bogdan Izdebski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1984 Jaroń
8.0 1979 Jaroń
6.2 1978 Skoczek Kania
6.0 1975 Janusz
7.5 1973 Rysiek Pukuła "Puk"
7.7 1972 Bogdan
7.7 1971 Stefan Pająk, kumpel "Papuasa"(gościnnie)
7.1 1970

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bogdan Izdebski filmy Bogdan Izdebski najlepsze filmy Bogdan Izdebski zdjęcia Bogdan Izdebski galeria Bogdan Izdebski biografia Bogdan Izdebski nominacje Bogdan Izdebski nagrody i wyróżnienia Bogdan Izdebski filmografia Bogdan Izdebski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.