Bodo Wolf
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1998 Prof. dr Niels Braasch (gościnnie)
7.0 1997 Kurt Weber
2.0 1994 Przewodniczący Rochter (gościnnie)
6.5 1992 Olaf Schaaf (gościnnie)
0.0 1987 Gerstner
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
6.5
Za siedmioma morzami...
Prinz hinter den sieben Meeren, Der
1982 Leonard

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bodo Wolf filmy Bodo Wolf najlepsze filmy Bodo Wolf zdjęcia Bodo Wolf galeria Bodo Wolf biografia Bodo Wolf nominacje Bodo Wolf nagrody i wyróżnienia Bodo Wolf filmografia Bodo Wolf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.