Bobby Hosea
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Sarge (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Detektyw (gościnnie)
6.0 2006 Sarge (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Sarge (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jerry Doroughty (gościnnie)
7.6 2004 Sarge (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Sarge (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sarge (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sarge (gościnnie)
7.3 2002 Oficer Joey Brown (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Sarge (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sarge (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Negocjator (gościnnie)
7.6
Pocałunek Judasza
Judas Kiss
1998 Sarge (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Sarge (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Sarge (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Sarge (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Sarge (gościnnie)
7.0 1995 Sarge (gościnnie)
7.1 1994 Sarge (gościnnie)
7.0 1993 Sarge (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sarge (gościnnie)
6.1 1992 Sarge (gościnnie)
0.0 1990 Sarge (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Sarge (gościnnie)
7.7 1989 Sarge (gościnnie)
7.2 1989 Sarge (gościnnie)
5.8 1988 Sarge (gościnnie)
8.0 1987 Sarge (gościnnie)
5.7
227
1985 Sarge (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Sarge (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Sarge (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bobby Hosea filmy Bobby Hosea najlepsze filmy Bobby Hosea zdjęcia Bobby Hosea galeria Bobby Hosea biografia Bobby Hosea nominacje Bobby Hosea nagrody i wyróżnienia Bobby Hosea filmografia Bobby Hosea aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.